Datum: 30 januari 2024

Brainspotting was nieuw voor mij en kwam via een bekende bij Mirjam terecht. Na een prettig oriënterend gesprek vooraf, waarin Mirjam goed kon uitleggen hoe de methodiek in elkaar zit en wat het met je lichaam (en geest) doet, besloot ik om een sessie met Mirjam aan te gaan.

Vanaf de eerste kennismaking stelt Mirjam je gelijk op je gemak en is de sfeer heel prettig en open. Zij weet een fijne setting te creëren waardoor ik mijzelf open kon stellen en dat kwam de sessie zeker ten goede. Ik kan Mirjam absoluut aanraden als therapeut welke bekwaam met de methodiek maar ook de mens om gaat.


Datum: 18 december 2023

Ik heb Mirjam leren kennen als een zeer bekwame therapeut. Door haar rust, betrokkenheid en passie voor haar vak creëert ze een veilige setting om samen aan je hulpvraag te werken.
De methode van brainspotting is een krachtige tool om met je hulpvraag aan de slag te gaan. Het geeft effecten die door cognitieve methodes moeilijker te bereiken zijn, het kan verlichting en ruimte geven waar je van tevoren niet op durft te hopen.


Datum: 16 december 2023

Ik ben zo ontzettend verrast over de werking van Brainspotting. Door Brainspotting zijn mijn slaapproblemen verleden tijd en dat in slechts 3 sessies! Tijdens de sessies voelde ik een enorme druk op mijn schouders ontstaan die gedurende de sessies afnam en zelfs verdween. Mirjam is zeer bekwaam en ondersteunt je tijdens de sessies waar nodig. Ik heb het als een zeer bijzondere en helpende therapie ervaren die ik iedereen gun wanneer je ergens een blokkade ervaart op wat voor gebied dan ook.


Datum: 14 december 2023

Ik ben bij Mirjam terecht gekomen, omdat ik mijn sportprestaties wilde verbeteren. Zelf had ik nog nooit van Brainspotting gehoord en ik wist eigenlijk niet zo goed wat ik ervan kon verwachten. Maar na er meer over gelezen te hebben, wilde ik het gewoon proberen. Het klonk laagdrempelig en erg geschikt voor mijn probleem. Tijdens wedstrijden had ik veel last van onzekerheid/faalangst, waardoor ik niet mijn beste prestatie kon leveren. Na een paar sessies merk ik hier al verschil in. Ik weet niet precies hoe het werkt, maar het lijkt echt te helpen!


Mirjam is tijdens de sessies op een hele prettige manier aanwezig. Ondanks dat er bijna niet gepraat wordt tijdens het Brainspotten, voel je dat ze met haar aandacht bij je is. En ze stelt je gerust in het feit dat er echt wat in werking wordt gezet. Dat geeft mij rust en vertrouwen.


Datum: 09 december 2023

De brainspotting gaf mij veel meer dan ik tevoren verwachtte. Al heel snel voelde ik van alles bewegen in mijn lijf en hoofd. En na de behandeling voelde ik mij veel lichter, alsof er iets weg genomen was. Het is fijn, dat, dat kan zonder dat je alles hoeft op te rakelen. En Mirjam heeft meteen in de gaten als je het even moeilijk hebt en treedt dan gelijk op. Een warm en lief persoon waarbij je je op je gemak voelt.