Mirjam Jim

"Je bent het waard om alles te ontvangen wat jou gelukkig maakt."

 

Voor mij is JoySoulness het resultaat van een reis die mij dichterbij mijzelf heeft gebracht. Ik heb altijd veel vanuit mijn hoofd gehandeld. En op wilskracht gedaan. Gewoon doorgaan, schouders eronder, niet klagen, positief blijven... Het heeft me veel opgeleverd, maar ook erg uit balans gebracht. Door continu alles te rationaliseren, bleef mijn gevoel ver achter. En dat haalde me een keer in: ik kreeg een burn-out.

 

Ik ben heel blij dat ik hier met Brainspotting naar heb kunnen kijken. Zonder over alles te hoeven praten, of in pijnlijke herinneringen te moeten duiken. En om in te zien dat mijn gevoel, positief of negatief, er mag zijn. Dat waar ik op dat moment mee dealde niet 'meer of minder erg' was dan waar anderen mee te maken krijgen.

 

Dit gun ik jou ook. Daarom wil ik met JoySoulness hulp bieden aan iedereen die op wat voor manier dan ook het gevoel heeft ergens in vast te lopen. Door er zowel met Brainspotting als vanuit een spiritueel oogpunt naar te kijken, help ik je met het oplossen van wat jou bewust of onbewust in de weg zit.


Kwalificaties

Master Klinische Psychologie (VU Amsterdam)

Brainspotting Phase 1 & Phase 2 (Brainspotting Nederland)

Mediumschap & Trance Healing (Spirituele Academie)