Luisterkind

Luisterkind is een methode om met een kind of volwassene op afstand contact te leggen, de antwoorden op zijn of haar vragen naar boven te halen en waar mogelijk direct een verandering door te zetten.

 

Het contact vindt plaats 'in de energie' en het kan over elke (levens)vraag, probleem of klacht gaan. Het is ook niet zomaar een gesprek, maar echt bedoeld om handvatten en inzichten te geven waar je mee aan de slag kunt. Een afstemming legt (oorzaken van) problemen bloot en geeft inzicht in hoe je deze kunt oplossen.


Volwassenen

We zitten allemaal wel eens met vragen die ons flink bezig kunnen houden. Terugkerende thema's in ons leven, keuzes die je maakt, of wil gaan maken - maak ik wel de juiste? 

 

Vaak zitten de antwoorden in jezelf. Maar hoe kom je daarbij? Tijdens een afstemming gaan we zoals gezegd 'in de energie' met elkaar in gesprek. Ik maak op afstand contact met jouw onderbewuste, stel me daarvoor open en ga met je in gesprek. Zie het als een soort radiofrequentie waar we allebei eventjes op afgestemd zijn. Op deze 'veilige zender' kun je mij alles vertellen en kunnen we samen op zoek naar de antwoorden op jouw vragen of probleem.

Kinderen

Als ouder wil je natuurlijk niks liever dan weten wat jij kunt doen om je kind te helpen. Maar je kind kan hier (nog) niet altijd antwoord op geven.

 

Een afstemming kan hierbij helpen. Jouw kind komt in ons gesprek zelf met de oplossing, waar jij als ouder mee uit de voeten kan.


Speciale afstemmingen

Kinderwens

Kinderen krijgen...het heeft misschien altijd gevoeld als een vanzelfsprekendheid, als iets wat gewoon gebeurt. "Als het ons is gegund..." een zin waarvan je altijd had gedacht dat dat zo zou zijn. De onzekerheid die jouw verlangen met zich meebrengt wanneer het niet zo vanzelfsprekend blijkt te zijn, kan veel verdriet veroorzaken. Het kan al jouw gedachten overheersen: de twijfel of het nog gaat lukken.

 

Een Kinderwens-afstemming kan hier inzichten in geven, op het moment dat het voor jou goed voelt om naar te kijken. Het is een kwetsbaar en zeer persoonlijk onderwerp, waar ik met liefde en de grootste zorgvuldigheid mee omga. Ik voorspel geen toekomst, maar ga samen met jou in gesprek op zoek naar inzichten die rust en verduidelijking geven.

 

Geboorteverwerking

De start van een nieuw leven is een belangrijk moment dat bepalend kan zijn voor het leven dat volgt. Deze start is een gevoelige periode waarin indrukken en ervaringen extra hard binnen kunnen komen. Hierdoor kunnen ze gemakkelijk als traumatische ervaringen worden opgeslagen, die later in het leven tot problemen kunnen leiden.

 

In een Geboorteverwerking-afstemming kijken we samen naar jouw geboorte, jouw bevalling of hoe jouw kind de geboorte heeft ervaren, om het mogelijke trauma wat daar is ontstaan een plek te geven en te helen.

Levensbrug

Het leven begint en het leven eindigt. Maar afscheid nemen, of een verlies verwerken, zijn levensgebeurtenissen waarvan je op voorhand niet kunt bedenken hoe het zal zijn. We weten niet hoe het voelt als we een dierbare (gaan) verliezen.

 

Een Levensbrug-afstemming vormt een brug tussen leven en dood, wanneer iemand al is overleden of niet meer in staat is om met ons te communiceren in dit fysieke leven. Het biedt de mogelijkheid om nog de vragen te stellen waar je graag antwoord op had gehad, om een boodschap uit te wisselen en om een stukje rust te vinden.


Een Luisterkind-afstemming aanvragen

Wat voor vragen kan ik stellen?

Of je vraag nou ligt bij je persoonlijke gezondheid, je werk, of relaties: in principe mag iedere vraag gesteld worden!

Voorbeelden van vragen bij volwassenen:

 • Ik ben heel onzeker en weet niet of het werk wat ik doe wel bij me past
 • De band met mijn ouders is niet goed. Wat kan ik daar aan doen?
 • Ik lijk er niet meer uit te komen, waar moet ik beginnen?
 • Ik zit al jaren in een cirkel met lichamelijk klachten, waar komt dat nou toch vandaan?
 • Ik beland telkens in conflicten met anderen, waar komt dat nou toch door?

Voorbeeldvragen bij kinderen:

 • Vindt mijn zoon/dochter het wel leuk op school?
 • Op school is mijn kind een voorbeeld, thuis is ze niet te handelen. Hoe kan dat toch?
 • Ik begrijp mijn dochter niet en dat maakt me verdrietig. Kun jij eens horen bij haar?
 • Mijn kind lijkt wel depressief. Klopt dat? Kan ik iets doen?
 • Mijn zoon eet heel slecht, ik heb alles al geprobeerd, wat kan ik nog doen?
 • Mijn kind is hoogsensitief, hoe kunnen we daarmee omgaan?

 

Moet ik zelf iets doen tijdens een afstemming?

Je hoeft zelf niks te doen! Jouw aanvraag ontvang ik via de mail en jouw afstemming krijg je ook weer via de mail terug. Je hoeft niet langs te komen of op een bepaald tijdstip 'klaar te zitten'. Alles vindt plaats in de energie. Makkelijk toch? 

Hoe vraag ik een Luisterkind-afstemming aan?

Wat fijn dat wij met elkaar in gesprek gaan!

Via het aanvraag formulier op de contact pagina, kun je alle gegevens achterlaten die ik nodig heb:

 • volledige naam en geboortedatum.
 • een foto van de persoon waar ik op ga afstemmen. Graag een foto waar diegene alleen op staat.
 • de vragen die je wilt stellen.

Geef alsjeblieft zo veel mogelijk achtergrondinformatie. Hoe meer ik weet, hoe gerichter ik het gesprek in de energie kan aangaan. 

Tarief

Een Luisterkind-afstemming bedraagd €90,-.


Wat kun je verwachten?

Vaak is een afstemming mooi en herkenbaar. Voelt het als jouw kern. En geeft het de inzichten en antwoorden waar je naar op zoek bent.

 

Het kan ook confronterend zijn. De vragen die je stelt, of de antwoorden die je zoekt, zijn persoonlijk en kwetsbaar. Probeer daarom bij het lezen te bedenken dat het jouw verhaal is. En probeer niet te oordelen vanuit een 'dit klopt wel, niet klopt niet' gedachte. Je mag erop vertrouwen dat alles klopt, maar dat sommige stukken misschien nog even te dichtbij komen.  

 

Neem daarom rustig de tijd om jouw verhaal te lezen. Zorg ervoor dat je op een rustige plek zit, dat je niet wordt afgeleid en stel je open.  Als er dingen zijn die je (nog) niet begrijpt of die te dichtbij lijken te komen, leg de afstemming dan gewoon even weg. Omdat alles staat opgeschreven, kun je hem zo vaak teruglezen als je wil.