Healing

Alles bestaat uit energie. Vaak als je je goed voelt, voel je je energiek. Zit je niet zo lekker in je vel, ben je vaak moe en futloos.

 

Blokkades, zowel mentaal als fysiek, kunnen jouw energie uit balans brengen. Een Healing is een krachtige behandeling die kan helpen bij het weer in balans brengen van jouw energie. Zie het als een soort kickstart om jouw lichaam op weg te helpen om weer op eigen kracht zichzelf te herstellen.

 

Het kan zijn dat een Healing bepaalde emoties of blokkades naar boven haalt, voordat de energie weer vrij gaat stromen. Dat kan best spannend zijn. Weet dat ik er altijd bij ben om je hierin te ondersteunen. Je mag er altijd op vertrouwen dat jouw lichaam weet wat je aankan in de stabiele omgeving die wij samen creëren. Je bent niet alleen!


  Kom weer in jouw flow 

  Een Healing kan ook heel ontspannen zijn. Net als een fijne massage, een lekkere facial of een avondje thuis op de bank, is het een moment voor jezelf om op te laden. Anders dan bij bijvoorbeeld een massage, is er geen fysiek contact. Ik werk met het energieveld om jou heen. Je neemt plaats op een comfortabele stoel, sluit je ogen en ontspant.

   

  Bepaalde kristallen of stenen kunnen hierbij ondersteunen. Afhankelijk van jouw energie gebruik ik deze bijvoorbeeld om jouw zelfvertrouwen te boosten, om beter te gronden of om bijvoorbeeld te helpen negatieve energie los te laten. 


  Healing ter ondersteuning van Brainspotting

  Tijdens een Brainspotting sessie is je systeem hard aan het werk om blokkades te verwerken. Hierbij kan behoorlijk wat loskomen. Niet alleen emotioneel, maar ook fysiek. Een Healing helpt je lichaam te herstellen, tot rust te komen, energie weer vrij te laten stromen.

  Tarief

  Je kunt een Healing boeken voor 30 minuten, 45 minuten of 60 minuten.

  Tarieven:

  30 minuten - €45,-

  45 minuten - €65,-

  60 minuten - €85,-